Янукович перервав свою відпустку, аби попрощатися з Богданом Ступкою

Поділитися
Віктор Янукович перервав свою відпустку і прибув до театру ім. Івана Франка попрощатися з Богданом Ступкою. Президент висловив співчуття родичам, поспілкувавшись з кожним із них. Попрощатися прийшли також Леонід Кучма і Віктор Ющенко.

Президент України Віктор Янукович перервав свою відпустку і прибув у Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка (Київ), де проходить громадська панахида за видатним актором театру і кіно Богданом Ступкою, який помер в неділю вранці.

Янукович висловив співчуття родичам Ступки, поспілкувавшись з кожним із них. Сцена, на якій встановлено труну з тілом актора, потопає у квітах.

Біля труни знаходяться рідні та близькі Ступки, стоїть почесний караул, встановлено державний прапор України.

Попрощатися з Богданом Сильвестровичем прийшли також колишні президенти України - Леонід Кучма і Віктор Ющенко, члени українського уряду, Громадської гуманітарної ради при президенті України, членом якої був актор.

- Тисячі шанувальників Ступки прийшли попрощатися з актором до театру ім.Франка

Церемонію прощання відвідав режисер Володимир Бортко, у якого Ступка зіграв головну роль у фільмі "Тарас Бульба", посол Росії в Україні Віктор Зурабов, спеціальний представник президента Росії із взаємодії з Форумом країн-експортерів газу Віктор Зубков.



Потік охочих попрощатися з великим актором не припиняється. Серед тих, хто прийшов, колеги Ступки з театру і кіно, численні шанувальники його таланту.

Актор помер 22 липня вранці на 71-му році життя після тривалої хвороби у столичній клініці "Феофанія", де він провів останні чотири місяці життя. !zn

Читайте також:

Остап Ступка: Коли батько помер, лікарів поруч не було

Названа причина смерті Богдана Ступки


Пішов з життя Богдан Ступка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі