YouTube проведе власний кінофестиваль

Поділитися
© Anonymous
YouTube організував власний кінофестиваль. Фільми-переможці буде показано на Венеціанському кінофестивалі.

Відеохостинг YouTube проведе власний кінофестиваль під назвою «Твоє кіно».

Взяти участь у заході можуть всі охочі. Для цього необхідно буде відправити короткий фільм на конкурс у період з 2 лютого по 31 березня 2012 року. Конкурс буде проводитися безпосередньо на YouTube, а фіналістів буде відбирати компанія Тоні і Рідлі Скотта Scott Free Productions, пише Associated Press.

Робота, яку подано ​​на конкурс, може належати до будь-якого жанру. Окрім того, журі розгляне не тільки самостійні короткометражки, а й пілотні випуски серіалів.

Всі 50 фільмів, які пройшли до фіналу, розмістять на присвяченому фестивалю каналі на YouTube. З них під час користувальницького голосування буде відібрано десять кращих робіт.

Фільми-переможці покажуть на 69-му Венеціанському кінофестивалі. Окрім того, автор найкращого фільму отримає грант у розмірі 500 тисяч доларів. Передбачається, що ця сума буде витрачена на створення нової стрічки, зйомки якої будуть здійснюватися за підтримки компанії Scott Free Productions.

Зазначимо, що YouTube останнім часом став орієнтуватися на кінопокази. Так, відеохостинг в минулому році відкрив сервіс онлайн-прокату фільмів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі