ZN.UA запускає проект про сучасну світову культуру

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися

Оновлені «Знаки» висвітлюватимуть сучасну культуру в усіх її проявах - від музики, літератури й кіно до дизайну, архітектури і технологій.

«Є усталена класична культура, є ресторанно-розважальна, а нам цікава актуальна культура і все, що рухає її вперед, допомагає розвиватися», - говорить головний редактор znaki.fm Влад Азаров.
Мета проекту - інтеграція вітчизняної культури у світовий контекст - залишається незмінною, як і принципова відмова редакції від подвійних стандартів.
«Ми сприймаємо світ без поділу на Україну, Росію, Британію і таке інше. Якщо музиканти збирають у світі стадіони, але жодного разу не засвітилися в українському телеефірі, це не означає, що вони нецікаві українцям. Хороший художник, режисер чи дизайнер не може бути хорошим лише для України. Є достатньо діячів нашої культури, конкурентоздатних у світі, - от їх ми із задоволенням представимо читачам», - наголошує головний редактор проекту.
«Знаки» збережуть формат розумного глянцю - з якісною авторською журналістикою, прямою мовою найцікавіших культурних діячів світу, оригінальними новинами і актуальними оглядами.
При цьому ексклюзивні матеріали проекту посядуть гідне місце на сторінках ZN.UA.
«Ми не вважаємо сучасну культуру менш важливою, ніж економіка, політика, наука чи історія. Просто вона потребує інших форматів і нового підходу. Тому сьогодні ми запускаємо «Знаки», які добре знаються на цьому», - повідомила головний редактор «Дзеркала тижня. Україна» Юлія Мостова.
Проект znaki.fm було вперше запущено у 2009 році в Києві групою досвідчених журналістів і професіоналів музичної та медіа-індустрій. У 2010 році «Знаки» були номіновані на премію Артемія Троїцького «Степной волк» і потрапили у її шорт-ліст поряд із порталом Openspace.ru, журналами Rolling Stone, «Афиша» та радіопрограмою «Траектория звука».
«Дзеркало тижня» - з 2011 року «Дзеркало тижня. Україна» (ZN.UA) - інформаційно-аналітичний тижневик, провідний представник якісної преси в Україні. Видання, яке виходить з 1994 року на папері та з 1998 року в Інтернеті, робить ставку на авторську журналістику, думку і ексклюзив. Газета та її журналисти нагороджені десятками українских і міжнародних професійних премій.
Поділитися
Підготував/ла SUPPORT
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі