Азаров - бізнесу: «Бувало й гірше. Ах, ви не згодні?!»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр-міністр нагадав українському бізнесу про 90-ті, а також запропонував перестати скаржитися і перестати "лякати людей" песимістичними прогнозами.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров нагадав бізнесу, що був час, коли у бізнесу були проблеми складніші. Про це він сказав сьогодні під час дев'ятого з'їзду Федерації роботодавців України.

В ході з'їзду виступали його учасники, представники бізнесу, які розповідали про труднощі, з якими стикаються в роботі. Так, називалися проблеми з поверненням ПДВ, вимиванням обігових коштів з підприємств, переплатою податку на прибуток, недосконалою законодавчою базою.

Після їхньої доповіді слово надали прем'єру. "Ми з вами знаємо один одного не один рік, і проходили різні періоди нашої історії, набагато більш складні, ніж сьогодні. Ви згодні зі мною?", - звернувся до присутніх Азаров, передає ЛігаБізнесінформ.

Із зали йому ніхто не відповів. "Ах ви не згодні!? Тоді я вам нагадаю", - сказав Азаров. І продовжив: "У 90-ті роки, коли у нас стояло три чверті підприємств, легше було? Коли ми розраховувалися трунами, гноєм, чим завгодно, легше було?"

"Давайте, друзі мої, не будемо песимістичними прогнозами лякати людей. Ми пройшли дуже важкі часи, коли на превеликий жаль втратили 70% ВВП. Це все було. Тож ті випробування, які є зараз, за великим рахунком, посильні для нас і проблеми, які ви ставите, можна вирішити. Давайте на цьому поставимо крапку", - резюмував глава уряду. !zn

Читайте також:

Бізнес, навіть у владі, ще довго не зможе себе захистити, - Тігіпко

Азаров розповів економістам, що буде в Україні після «стабільності»

Азаров вирішив, що пора припинити «практику наїздів на бізнес»

Захарченко визнав тиск на бізнес з боку правоохоронців

Глава податкової вважає, що контролювати бізнес має тільки його відомство

Тігіпко визнав тиск на бізнес з боку митниці та податкової

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі