Азаров готовий прискорити проведення газових перемовин, якщо цього захоче Росія

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Україна позитивно сприйме пропозиції Росії прискорити проведення газових перемовин, заявив прес-секретар прем'єр-міністра України Миколи Азарова Віталій Лук'яненко.

"Якщо буде пропозиція з російського боку прискорити проведення цих перемовин, то її буде сприйнято позитивно", - сказав прес-секретар українського прем'єра.

За словами В.Лук'яненка, як тільки прозвучить пропозиція російської сторони щодо певної дати перемовин, Україна буде готова. Нагадаємо, раніше сторони називали датою наступного раунду перемовин 15 січня.

"Наша позиція незмінна - ми вважаємо, що необхідно знайти компроміс і змінити договір, який визначає несправедливу ціну для України, і перемовини з цього приводу не припинялися", - зазначив він.

Як повідомлялося, у п'ятницю, 30 грудня, прем'єр-міністр РФ Володимир Путін поставив голові "Газпрому" Олексію Міллеру завдання продовжити перемовини з Україною про створення газотранспортного консорціуму: "Прошу вас ці перемовини продовжити, виходячи з того, що Україна була, є і, сподіваюся, залишиться нашим стратегічним партнером в цій частині нашої спільної роботи, маючи на увазі потреби європейських споживачів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі