Азаров нарешті зрозумів, що вже пора починати "виправляти ситуацію"

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Україні, яка торік демонструвала "найкращі в Європі темпи зростання", в цьому році, за словами Азарова, вже загрожує друга хвиля економічної кризи. А значить, заявив прем'єр, потрібно терміново "вносити корективи і діяти, щоб виправити ситуацію".

Україні потрібно знайти власний курс, щоб з другої хвилі економічної кризи вийти сильнішою. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів в середу, 28 листопада.

За його словами, сьогодні перед країною стоїть досить складне завдання: як в умовах скорочення попиту на зовнішніх ринках на вітчизняні товари і дефіциту кредитних ресурсів зберегти економічну та бюджетну стабільність.

- Азаров розповів, як по Україні «дуже серйозно проходиться» друга хвиля економічної прізіса

«Саме власний курс, тому що, по-перше, як аксіому треба пам'ятати, що крім нас самих наші інтереси ніхто не захистить. По-друге, що курс виходу з кризи може спиратися тільки на власні сили. І, по-третє, усвідомити, що правильно визначений курс і єдність всередині України дозволять нам вийти з кризи сильнішими», - заявив Азаров.

- Азаров не хоче виводити Україну з кризи у «стандартний» спосіб

При цьому прем'єр у черговий раз не забув похвалитися, що "в минулому році Україна демонструвала найкращі в Європі темпи зростання", і навіть на початку поточного року ситуація теж була "порівняно непоганою".

Гальмування ж темпів зростання економіки в цьому році, за словами Азарова, відбулося через "цілу низку економічних, в основному - зовнішніх причин".

"Вони з'ясовані, проаналізовані, висновки з них зроблені. Ряд заходів вже здійснюється. Але пора вносити корективи і діяти, щоб виправити ситуацію", - резюмував Азаров. !zn

Читайте також:

Азаров - бізнесу: «Бувало й гірше. Ах, ви не згодні?!»

Азаров ненавмисно зізнався, що зростання ВВП в 2012 році може бути нижче нуля

В уряді визнали, що не зможуть виконати план доходів держбюджету-2012

Азаров розповів економістам, що буде в Україні після «стабільності»

Азаров визнав, що криза буде, але не такою сильною, як у 2009-му

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі