Азаров розповів про тотальну стабільність в Україні

Поділитися
За словами прем’єра, цього річ уряд може похвалитися найбільшим за роки незалежності врожаєм, найбільшими запасами вугілля та газу, стабільним курсом та цінами, та й загалом тим, що «країна змінюється на краще».

Стабільність в Україні зберігається «вже довгий час», і позитивні зміни на краще будуть продовжуватися. Таку заяву зробив прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу, 24 жовтня.

Зокрема прем’єр розповів, що цьогоріч «зібраний один з найкращих за роки незалежності врожай, у країні вдосталь зерна, овочів та інших продуктів харчування». Також «створені найбільші за всі роки незалежності запаси газу, вугілля та інших видів палива, відремонтовані котельні та мережі».

Крім того, зазначив Азаров, в Україні «вже довгий час стабільні ціни, тарифи, курс національної валюти», і навіть «шалений потік провокацій опонентів не розгойдав ситуацію».

«У чому тільки вони не звинувачують чинну владу, що тільки не вигадують, щоб довести, ніби ніяких позитивних змін у країні немає, - пожалівся Азаров. - А економісти добре знають, як важко в умовах інформаційних провокацій утримувати стабільність. Проте, вона зберігається, і це очевидний факт… Складно, не так швидко як ми хочемо, але країна змінюється на краще».

У підтвердження своїх заяв Азаров навів список того, що покращується: «будуються і модернізуються лікарні, школи, дороги; прикрашаються наші міста: з’являються сквери, парки, фонтани; будуються театри і музеї; відроджується житлове будівництво і розгортається будівництво соціальної інфраструктури; послідовно реалізується нова соціальна політика президента України; щокварталу підвищуються зарплати і пенсії».

«Третій рік поспіль в країні зростає внутрішній товарообіг. Це свідчить про стале зростання купівельної спроможності громадян, правильність курсу на розвиток саме внутрішнього споживання і при тому вітчизняних товарів», - заявив також Азаров, хоча при цьому забув згадати про падіння промислового виробництва і уповільнення росту економіки.

Нагадаємо, раніше Азаров заявив, що головною зброєю України в боротьбі проти європейської кризи є не що інше, як "політична стабільність", що встановилася завдяки перебуванню Партії регіонів при владі в останні два роки. !zn

Читайте також:

Уряду нагадали, що дефляція ще гірше, ніж інфляція

Азаров розповів, чому «долар нікуди не стрибне»

Азаров порівняв ціну яєць взимку і восени і вияв, що вони подешевшали на 28%

Азаров без черги купив долари і зрозумів, що ніякої паніки з приводу зростання курсу немає

У НБУ вважають Кабмін оптимістами, і попереджають, що навіть песимістичний прогноз щодо ВВП не збудеться

Азаров стверджує: за 2 роки він зробив більше, ніж всі інші за попередні 20 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі