Азаров уже заявив, що держбюджет-2013 може бути переглянутий

Поділитися
За словами в.о. прем'єра, деякі міністерства і відомства, плануючи бюджет на наступний рік, були "надмірно обережними" і трохи занизили показники. Кабмін може переглянути держбюджет-2013 за результатами першого кварталу 2013 року.

Уряд України може переглянути держбюджет-2013 за результатами першого кварталу 2013 року, заявив виконуючий обов'язки прем'єр-міністра України Микола Азаров.

"У нас є всі можливості переглянути показники держбюджету за підсумками першого кварталу 2013 року", - цитує Азарова прес-служба уряду.

Він зазначив, що деякі міністерства і відомства, плануючи бюджет на наступний рік, були "надмірно обережними" і трохи занизили показники.

В.о. глави уряду також підкреслив, що держбюджет-2013 є антикризовим, головне його завдання - забезпечити розвиток економіки України в умовах світової фінансово-економічної кризи.

- В опозиції назвали держбюджет-2013 «непрофесійним, несправедливим і неефективним»

Азаров висловив задоволення тим, що парламент прийняв держбюджет. За його словами, це дасть можливість місцевій владі до кінця року сформувати місцеві бюджети. "Це означає, що зараз у всіх областях, містах і районах проходитимуть сесії обласних, міських і районних рад, на яких будуть затверджуватися місцеві бюджети. Це дозволить нам до нового року сформувати всі місцеві бюджети", - підкреслив в.о. прем'єра.

Як повідомлялося, 6 грудня Верховна Рада прийняла проект державного бюджету на 2013 рік, внісши в урядовий варіант підготовлені Бюджетним комітетом незначні правки і залишивши основні його показники. !zn

Читайте також:

Експерти Ради розкритикували проект держбюджету-2013: прогнози «викликають сумніви»


Азаров про бюджет-2013: «Абсолютно реальний»

Проект держбюджету-2013: Видатки для ГПУ збільшено на 20,7%, для МВС - на 3,3%

Кабмін затвердив песимістичний макропрогноз-2013: зростання ВВП на 2,5%, інфляція - 6,1%

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі