Квитки на міжнародні потяги подорожчають

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міністерство інфраструктури України підвищило коефіцієнти індексації до базової вартості міжнародних пасажирських залізничних перевезень на 20%.

Відповідний наказ міністерства №634 від 22 грудня 2011 року "Про зміни тарифів на перевезення пасажирів, вантажів і грузобагажа залізничним транспортом у міжнародному сполученні" оприлюднений на урядовому інтернет-сайті.

Зокрема коефіцієнти для плацкарти в загальних і плацкартних вагонах підвищені з 1,4 до 1,68, для купейних і спальних вагонів - з 1,42 до 1,7.

Коефіцієнти за датами відправлення потягів також підвищені в середньому на 20%.

Згідно з наказом тарифи затверджені в тарифній валюті - швейцарському франку, вони розраховуються шляхом множення тарифу на відповідний коефіцієнт.

Як повідомлялося раніше, Мінінфраструктури запропонувало диференціювати вартість залізничних пасажирських квитків і продавати їх за різною ціною, залежно від часу доби і днів тижня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі