Бойко запевняє, що історію про «вишки» вигадали корумповані журналісти

Відео
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міністр палива та енергетики Юрій Бойко знову заявив, що історію про переплату за бурові установки по 150 млн доларів вигадали проплачені журналісти.

Замовними матеріалами про купівлю бурових вишок зацікавлені особи намагаються змусити Україну припинити займатися розвідкою Чорноморського шельфу.

Про це заявив міністр палива і енергетики Юрій Бойко в ефірі телеканалу «Інтер» увечері в п'ятницю, 20 січня.

Нагадаємо, що це не перша подібна заява Ю.Бойка. Раніше за аналогічні висловлювання журналісти «Дзеркала тижня. Україна» подали на міністра до суду.

Історія про «вишку для Бойка» стала одним з найгучніших корупційних скандалів 2011 року. Перша публікація на цю тему вийшла в «Дзеркалі тижня. Україна» у травні.



«Проплачені, на жаль, статті, ми знаємо, що є перешкоди для того, щоб ми підвищили свою енергетичну незалежність. Ми з розумінням до цього ставимося, але ми для себе зробили висновок - треба бути максимально відкритими і всі свої контракти і платіжки ми будемо показувати журналістам у відкритому ефірі», - сказав Ю.Бойко.

«Я вважаю, що публікація має замовний характер, і явно спрямована (їх було дві) на те, щоб ми припинили закупівлі бурових і не займалися розвідкою Чорноморського шельфу. Дуже багато зацікавлених осіб», - підсумував міністр.

Читайте також

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі