Добкін пропонує не випускати з країни директорів комунальних підприємств-боржників

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Керівники підприємств, де є борги за послуги, не мають права виїжджати за межі України. Так вважає голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Необхідно розробити систему в рамках чинного законодавства, при якій жоден керівник підприємства, де є борги щодо тепла, води та електроенергії, не зможе отримати дозвіл на виїзд із країни. Так робиться в усьому цивілізованому світі: борги є - залишайся у країні і працюй над тим, як їх ліквідувати. Якщо підприємство має борги, то керівник не має права їхати за кордон. Це стосується госпрозрахункових підприємств, керівників підприємств, які фінансуються з держбюджету і місцевих бюджетів», - заявив М.Добкін на спільному засіданні колегії ХОДА та адміністративно-господарського активу області.

Він доручив розробити відповідні пропозиції своєму заступнику з організаційно-правових питань Василю Хомі.

М.Добкін нагадав також, що у Харківській області практикувалися аналогічні заходи щодо керівників підприємств, на яких є борги із зарплати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі