ЄБРР увійде до складу акціонерів "Кредитпромбанку"

Поділитися
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) увійде до складу акціонерів "Кредитпромбанку". Про це повідомив сьогодні журналістам на прес-конференції директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек.
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) увійде до складу акціонерів "Кредитпромбанку". Про це повідомив сьогодні журналістам на прес-конференції директор ЄБРР в Україні Андре Куусвек."21 вересня ми підписали угоду про реструктуризацію з "Кредитпромбанком", - сказав А.Куусвек. Директор ЄБРР також уточнив, що близько $100 млн боргу банку буде конвертовано в акціонерний капітал, тоді як борг на суму близько $300 млн буде трансформовано у нові п'ятирічні зобов'язання. Таким чином, близько 49% акцій "Кредитпромбанку" буде належати іноземним інвесторам, включаючи "Raiffeisen International Bank Holding AG" та ЄБРР, частка якого і буде найбільшою. ПАТ "Кредитпромбанк" засноване у 1997 році (раніше ТОВ "Інкомбанк-Україна"), відповідно до класифікації НБУ входить до першої групи банків (група найбільших). Найбільшими акціонерами банку станом на початок року були: компанія "Fintest Holding Limited" (Кіпр) із часткою 45,12% акцій, і компанія "Homertron Trading Limited" (Ірландія) - з часткою 24,97%.

За матеріалами: Ліга.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі