ЄІБ виділив "Укравтодору" кредит на 450 млн євро для реконструкції під'їздів до Києва

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) надав Державній службі автомобільних доріг України ("Укравтодор") кредит у розмірі EUR450 млн на облаштування автодорожніх під'їздів до Києва.

Відповідний договір сторони підписали в Києві у п'ятницю, 27 травня.

Раніше EUR450 млн вже надав ЄБРР, підписавши відповідну угоду з "Укравтодором"26 листопада 2010 року. Договір передбачає ставку за кредитом у розмірі Libor +1%. Кредит надається на 15 років з пільговим періодом чотири роки.

Кошти буде спрямовано на реконструкцію і капітальний ремонт 400 км ділянок шести головних автомобільних доріг на підходах до Києва, зазначив заступник голови «Укравтодору» Євген Прусенко.

Зокрема, це: М-06 Київ-Чоп (з Києва до Житомира), М-07 Київ-Ковель-Ягодин (у межах Київської області), М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (з Києва до с. Кіпті), М-05 Київ-Одеса (з Києва до Білої Церкви), Н-01 Київ-Знам'янка (від Києва до Обухова), Р-02 Київ-Іванків-Овруч (від Києва до Димера). Автодороги М-06 Київ-Чоп та М-07 Київ-Ковель-Ягодин входять до програми підготовки до Євро-2012.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі