ЄС виділив Україні 1,5 млн євро на реформування системи адміністративного судочинства

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Європейський Союз виділив Україні допомогу в розмірі 1,5 млн євро на реформування системи адміністративного судочинства. Про це повідомляє прес-служба Представництва ЄС в Україні.

Мета проекту «Підвищення ефективності та якості управління адміністративних судів в Україні» полягає у покращенні якості функціонування системи національного адміністративного судочинства шляхом підвищення її інституційних можливостей та ознайомлення з кращими європейськими та світовими практиками для посилення верховенства права.

До складу консорціуму країн-членів Європейського Союзу, які будуть втілювати проект, входять Франція, Литва і Швеція. Проект Твіннінг пропонує різноманіття європейського досвіду експертизи: як з боку нових членів Співтовариства, так і європейських держав з давніми, постійними традиціями адміністративного судочинства.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі