Фанатів Євро-2012 будуть перевіряти у повітрі

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
Авіакомпанії заздалегідь надаватимуть прикордонникам списки представників національних збірних та керівництва УЄФА. Будуть також створені євро-коридори, спеціальні смуги руху для вболівальників, які володіють квитками на матчі.

На перевірку вболівальників, які приїдуть в Україну на матчі Євро-2012, прикордонники в аеропорту будуть витрачати не більше 20 секунд. Про це заявив голова Державної прикордонної служби Микола Литвин.

«В аеропортах при перевірці документів прикордонники планують витрачати на перевірку особи в середньому 20 секунд. Це стане можливим завдяки отриманій попередньо інформації про особу, що прилетіла на Євро», - зазначив він, повідомляє ІЦ «Євро-2012».

За словами глави ДПСУ, авіакомпанії заздалегідь надаватимуть прикордонникам списки представників національних збірних, керівництва УЄФА, уболівальників. «Поки літак у повітрі, ми вже будемо проводити перевірку особи», - сказав голова ДПСУ.

В автомобільних пунктах діятиме спільний з Польщею прикордонний контроль. Тобто, буде здійснюватися тільки одна перевірка на території Польщі, сказав глава відомства. Спільні перевірки будуть у всіх 6 автомобільних пунктах пропуску. Зараз на постійній основі спільний контроль діє у двох пунктах на території РП.

Будуть також створені євро-коридори, спеціальні смуги руху для вболівальників, які володіють квитками на матчі. «Заторів на кордоні не буде», - запевнив він.

Втім, великого напливу Литвин чекає в аеропортах. За два дні до матчів у всіх пунктах пропуску будуть працювати посилені оперативні групи. У звичайному режимі по всій Україні працюють 5-6 тисяч прикордонників, в посиленому їх буде 7-8 тис. !zn

Читайте також:

З Києва до аеропорту «Бориспіль» у 2012 будуть їздити потяги


До Євро-2012 в аеропортах Європи будуть продавати гривні

Гості Євро-2012 будуть безкоштовно їздити в громадському транспорті

Лубківський: До Євро-2012 ціни в українських готелях не відрізняються від польських

Європейські збірні відмовилися базуватися в Україні через високі ціни у готелях

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі