"Газпром" очолив рейтинг світової економіки Forbes

Поділитися
За вказаний період "Газпром" отримав прибуток у розмірі більше 44 мільярдів доларів, майже на 3 мільярди випередивши Exxon Mobil, що йде після нього.

Найбільш прибутковою компанією у світовій економіці став російський "Газпром". За підсумками роботи у 2011 році він посів перше місце за розмірами отриманого прибутку в глобальному списку американського журналу Forbes. Рейтинг опубліковано в черговому випуску цього впливового в діловому світі видання, що надійшов 30 липня в продаж.

За вказаний період "Газпром" отримав прибуток у розмірі 44 мільярди 459 мільйонів доларів. Жодна компанія світу не змогла в минулому році працювати з настільки високою ефективністю.

На другій позиції за даним показником лідер 2010 року, велика нафтова компанія США Exxon Mobil Corporation. Вона отримала в 2011 році прибуток в розмірі 41 мільярд 60 мільйонів доларів.

Першу трійку замикає китайський банк Industrial and Commercial Bank of China з 32 мільярдами 214 мільйонами доларів. !zn

Читайте також:

Україна змінює «газову голку» Росії на кредитну петлю Китаю

Україна і Росія погодили заявку на закупівлю газу на 2013 рік

«Газпром» знизить ціни на газ для Європи

«Газпром» подасть до суду? Чекаємо!

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі