Кабмін забрав у "Охматдита" 200 млн і віддав їх на підготовку до Євро-2012

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
При цьому, в додатках до постанови передбачено скорочення фінансування "Охматдиту" у 2012 році на 349 млн гривень - з 399 млн гривень до 50 млн гривень.

Кабінет міністрів передав держагентству-розпоряднику коштів Євор-2012 ("Укрєвроінфрапроект") 200 бюджетних мільйонів гривень передбачених у 2012 році на будівництво лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Про це ідеться у постанові №443 від 21 травня, повідомляєють "Українські новини".

Згідно із документом, відповідні зміни внесені в додатки до державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу до програми, затвердженої постановою Кабміну № 357 від 14 квітня 2010 року.

Кабмін доручив "Укрєвроінфрапроекту" узгодити передачу вищевказаних коштів із комітетом Верховної Ради з питань бюджету.

При цьому, в додатках до постанови передбачено скорочення фінансування "Охматдиту" у 2012 році на 349 млн гривень - з 399 млн гривень до 50 млн гривень.

Одночасно передбачене збільшення державного фінансування в 2012 році держпрограми з підготовки та проведення ЧЄ-2012 на 0,349 млрд гривень - до 12,330 млрд гривень, фінансування в цілому програми до 20,801 млрд гривень.

Як повідомлялося, в грудні 2011 року Кабмін затвердив проект будівництва лікувально-діагностичного комплексу лікарні "Охматдит", оцінивши його вартість в 1,785 млрд гривень.

Також у грудні ДП "Інфраструктурні проекти" скасувало і відразу почало нову процедуру закупівлі робіт з будівництва сучасного лікувально-діагностичного комплексу "Охматдиту" вартістю 200 млн гривень. !zn

Читайте также:

Азаров пообещал достроить больницу жены Ющенко

Забзалюк отдал деньги Рыбакова в «Охматдет»

Опекунский совет «Охматдет»: «Не оставляйте детей без права на жизнь!»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі