Кабмін забрав у Міноборони 33 млн грн і віддав Генпрокуратурі

Поділитися
© vi.lg.ua
Кабмін погодив передання 33 млн 190 тис. грн з бюджету Міноборони до бюджету Генпрокуратури. Днями Рада збільшила видатки із загального фонду для Генеральної прокуратури України на 174 млн грн.

Уряд України погодив передання бюджетних коштів у розмірі 33 млн 190 тис. грн з бюджету Міністерства оборони у бюджет Генеральної прокуратури України.

Відповідне розпорядження Кабінету міністрів № 458-р від 11 липня оприлюднено на веб-сайті уряду.

Також розпорядження зобов'язує Міністерство фінансів внести відповідні зміни до розпису державного бюджету, а Державну казначейську службу - перерахувати Генпрокуратурі бюджетні кошти відповідно до переданих бюджетних призначень.

- Рада збільшила фінансування Генпрокуратури на 174 млн грн

Як відомо, 4 липня Верховна Рада внесла зміни до державного бюджету на 2012 рік та збільшила видатки із загального фонду для Генеральної прокуратури України на 174 млн грн до 2650 млн грн.

За закон України про внесення змін до закону про держбюджет на 2012 рік у четвер, 4 липня, проголосували 255 народних депутатів.

Згідно з прийнятими змінами, збільшено видатки із загального фонду для Генеральної прокуратури на 174 млн грн, у тому числі на оплату праці - на 39 млн грн.

Як говориться у пояснювальній записці, витрати збільшені за рахунок перевиконання надходжень до загального фонду державного бюджету. !zn

Читайте також:

В повну рівність всіх перед законом вірять 3% українців

Янукович доручив підвищити зарплати суддям

Генпрокуратура зловила співробітника СБУ на хабарі в 7 млн ​​грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі