Каськів покращить імідж за 330 тис. доларів бюджетних грошей

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Американська компанія надасть допомогу у покращенні іміджу національного проекту «LNG-термінал» за 330 тис. доларів. Після підписання «контракту» з колишнім лижним інструктором з іміджем у Каськіва серйозні проблеми.

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України (Держінвестицій) заплатить американській компанії «APCO Worldwide Inc.» 330 тис. доларів за допомогу щодо покращення іміджу проекту «LNG-термінал». Про це йдеться у повідомленні, опублікованому на сайті «Державні закупівлі».

Згідно з повідомленням, американська компанія буде надавати Держінвестицій допомогу за внутрішніми або зовнішніми зв'язками з метою покращення іміджу і надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «LNG-термінал».

Дата акцепту - 12 грудня 2012 року.

- Таємничий іспанець, який підписав з Україною договір про будівництво LNG-терміналу, виявився лижним інструктором

Як повідомлялося, 26 листопада Україна підписала з компаніями Excelerate Energy LLC (США) і Gas Natural Fenosa (Іспанія) угоду про співпрацю щодо реалізації національного проекту «LNG-термінал».

Однак через кілька годин після підписання договорів компанія Gas Natural Fenosa спростувала свою участь у проекті, заявляючи, що підписант угоди з іспанської сторони не є представником компанії. При цьому сам підписант - Джорді Бонвеі - пізніше визнав, що дійсно не мав повноважень підписувати будь-які угоди від імені компанії.

Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів заявив про готовність піти у відставку, якщо це допоможе прибрати всі бар'єри в реалізації проекту будівництва в Україні LNG-терміналу. !zn

Читайте також:

Через скандал Україна перевірить, з ким насправді підписала консорціум з LNG-терміналу

Підписант угоди щодо LNG-терміналу визнав, що повноважень у нього не було

Бойко і корейська KoGas обговорили можливість участі у проекті LNG-терміналу

Комісія Хорошковського вирішить долю відставки Каськіва в понеділок

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі