Київ і Москва продовжують переговори про модернізацію у Криму ЧФ РФ

Поділитися
© dp.ru
Азаров сподівається, що Росія буде ремонтувати кораблі Чорноморського флоту на українських заводах. Він пообіцяв, що уряд зробить все можливе для того, щоб вітчизняні суднобудівні заводи були забезпечені стабільною роботою і замовленнями.

Україна і Росія продовжують переговори про порядок модернізації Чорноморського флоту РФ в Криму, і вони завершаться підписанням угоди, заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Ми ведемо зараз переговори з Росією. Росіяни прекрасно розуміють, що більша частина їхнього Військово-морського флоту побудована на наших заводах. І, звичайно, росіяни також чудово розуміють, що ремонтувати їх оптимальніше за все на наших заводах. Такі переговори ведуться. Я думаю, що вони завершаться підписанням угоди", - сказав він журналістам у вівторок у Миколаєві.

Прем'єр пообіцяв, що уряд зробить все можливе для того, щоб вітчизняні суднобудівні заводи були забезпечені стабільною роботою і замовленнями.

Як повідомляло ZN.UA, у кінці 2011 року угода з модернізації ЧФ РФ була одним з елементів великого пакету домовленостей між Києвом і Москвою, які передбачають зниження ціни на газ для України.

Нагадаємо, що згідно з Харківськими угодами, підписаними в квітні 2010 року президентами України і Росії Віктором Януковичем і Дмитром Медвєдєвим, термін перебування Чорноморського флоту РФ в Севастополі продовжено з 2017 року до 2042 року. При цьому ціна російського газу для України знижена на 100 дол за 1 тис. куб. м.!zn

Читайте також:

Україна перешкоджає збільшенню військової потужності Чорноморського флоту, - російський адмірал

Більшість українців не хочуть бачити Чорноморський флот у Севастополі

Путін: Росія не планує виводити флот з Севастополя

Росія посилить Чорноморський флот шістьма підводними

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі