Китай розраховує посісти 2-е місце у світі за обсягом ВВП у 2010 році

Поділитися
Китай буде другим у світі за обсягом ВВП у 2010 році, незважаючи на те, що його економіка залишається "розбалансованою, нескоординованою і нестійкою", заявив заступник голови КНР Сі Цзінпін на зустрічі з представниками Сінгапурської китайської торговельно-промислової палати.
Китай буде другим у світі за обсягом ВВП у 2010 році, незважаючи на те, що його економіка залишається "розбалансованою, нескоординованою і нестійкою", заявив заступник голови КНР Сі Цзінпін на зустрічі з представниками Сінгапурської китайської торговельно-промислової палати.Як повідомляє агентство Bloomberg, у липні-жовтні Японія поступилася Китаю місцем другої найбільшої економіки світу вже другий квартал поспіль. Тим часом банк Standard Chartered Plc очікує, що до 2020 року Китай обжене США і стане світовим лідером за обсягом ВВП завдяки швидкому економічному зростанню і зміцненню юаня. "Ми тверезо усвідомлюємо, що Китай залишається країною, яка розвивається. Китайська економіка демонструє швидке зростання вже більше 30 років з початку реформи і відкриття країни, і ВВП Китаю, як очікується, стане другим за величиною в світі цього року", - сказав Сі Цзінпін.

За матеріалами: Вести.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі