Королевська пообіцяла зберегти борги по зарплатах ще як мінімум два роки

Поділитися
© ukraina-vpered.com
Королевська вважає пріоритетною задачу Януковича погасити борги по зарплаті. Однак це станеться ще не скоро, років через два. Для початку попросила у Азарова 3 млрд грн.

Міністр соціальної політики України Наталія Королевська вважає, що 2014 повинен стати останнім, коли буде існувати заборгованість по заробітній платі. Про це вона сказала під час зустрічі з головою ФПУ та головою Спільного представницького органу профспілок Юрієм Куликом, повідомляє прес-служба Федерації профспілок України.

Як йдеться у повідомленні, під час обговорення було піднято питання забезпечення своєчасної виплати зарплати працівникам усіх сфер. Міністр зазначила, що це питання вона вважає пріоритетним і ставить за мету реалізацію завдання глави держави покласти край цьому негативному суспільному явищу. Вона висловила припущення, що 2014 повинен стати останнім, коли буде існувати заборгованість із заробітної плати.
Королевська звернулася до Федерації профспілок з пропозицією ввести профспілковий моніторинг за своєчасністю виплати зарплати і проводити ретельні дослідження стану її виплати на підприємствах і в організаціях. А про факти заборгованості невідкладно повідомляти міністерству для вжиття рішучих заходів. Королевська також повідомила, що робота колл-центру, який приймає звернення громадян, буде націлена на оперативне реагування з боку міністерства на інформацію про заборгованість.
Для вирішення оперативних проблем в соціальній сфері міністерство увійшло з пропозицією до Кабінету міністрів щодо виділення понад 3 млрд грн. для погашення заборгованості по заробітній платі працівникам бюджетної сфери, говориться в повідомленні.
Як повідомлялося, на початок грудня заборгованість із виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів, становила більше 1,3 млрд грн. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі