Кредитні спілки отримають безстрокові ліцензії

Поділитися
Державна комісія з регулювання ринку фінансових послуг (Держфінпослуг) затвердила зміни до Ліцензійних умов провадження діяльності кредитних спілок (КС) з надання фінансових послуг.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема у розпорядженні йдеться, що при повторному виданні ліцензії, якщо до ліцензіата протягом попереднього терміну користування ліцензією не застосовувалися заходи впливу за порушення законодавства, що регулює діяльність з надання фінансових послуг, а також законодавства, що регулює фінансовий моніторинг - ліцензія є безстроковою (застосовується до кредитних спілок, які отримують відповідні ліцензії після набуття чинності цього розпорядження). Якщо до ліцензіата було застосовано заходи впливу, повторно ліцензія видається терміном на 3 роки.

На сьогодні, згідно з пунктом 1.6 Ліцензійних умов, термін дії ліцензії - три роки, а при повторному виданні ліцензії, якщо до ліцензіата протягом попереднього терміну користування ліцензією не застосовувалися заходи впливу, - 5 років. Якщо до ліцензіата було застосовано заходи впливу, повторно ліцензія видається строком на 3 роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі