Литвин просить Кабмін самостійно роздрукувати проект Податкового кодексу: у Раді закінчився папір

Поділитися
Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить Кабінет міністрів самостійно роздрукувати проект Податкового кодексу, тому що у парламенті закінчився папір. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради у понеділок, 20 вересня.
Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить Кабінет міністрів самостійно роздрукувати проект Податкового кодексу, тому що у парламенті закінчився папір. Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради у понеділок, 20 вересня.Литвин попросив народних депутатів з розумінням поставитися до того, що до парламенту надходить значний обсяг документів, і віддавати перевагу використанню техніки. «У кожного є ноутбук, щоб можна було читати ці документи, дивитися, а Кабінет міністрів я попросив би допомогти Верховній Раді, коли він (проект Податкового кодексу) буде поданий і зареєстрований, зробити тираж, оскільки ми запаси паперу фактично витратили, який у нас є на цілий рік», - сказав він. У свою чергу фракція Партії регіонів попросила депутатів не зволікати з розглядом проекту кодексу після того, як він буде поданий на розгляд парламенту. Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Він запевнив, що його політична сила налаштована, щоб розгляд проекту Податкового кодексу проходив за повною процедурою. У той же час, додав він, не можна зволікати з його прийняттям, оскільки саме на базі нового Податкового кодексу повинен формуватися держбюджет-2011. «Дуже хотілося б, щоб ми в цьому році прийняли бюджет на наступний рік на початку грудня, щоб наприкінці грудня була можливість у місцевих рад прийняти бюджети», - сказав він. Єфремов зазначив, що проект Податкового кодексу, який буде внесений Кабміном, «відпрацьований, кваліфікований». Нагадаємо, що у п'ятницю, 17 вересня, на засіданні Кабміну проект Податкового кодексу був прийнятий у цілому. Як очікується, документ на початку цього тижня надійде на розгляд Ради. При цьому віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко не виключив, що до того моменту до нього будуть внесені зміни. Раніше «Дзеркало тижня» оприлюднило зведений варіант проекту Податкового кодексу.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі