Макеєнко: Наступним кроком буде рублева зона

Поділитися
Уряд не має права без референдуму змінювати інтеграційний напрямок України у бік північного сусіда, для того, щоб домовитися з Росією щодо ціни на газ, заявив у коментарі спецпроекту 5-го каналу «Енергонагляд» голова регламентного комітету Верховної Ради, народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко.

«За неофіційною інформацією, вони після підписання контракту між РАО «Газпром» і НАК «Нафтогаз», вибачте за слово, «десять днів бухали від радості». І ось вони бачать цей контракт, а навіщо їм відмовлятися від грошей? Так ти, Україно, поступися чимось! Або трубою! Або сховищами! Або частиною суверенітету: вступ до якогось союзу - це частина суверенітету. Ми вже бачимо, що Митний союз, Євразійська комісія... і наступним кроком рублева зона. Нам потрібно це чи ні? І чи має право наш уряд приймати без референдумів такі пропозиції? Напевно, ні», - заявив В.Макеєнко.

ZN.UA. Іншого, більш швидкого і більш законного способу змінити ситуацію, що склалася, окрім як створити на базі «Нафтогазу» і його дочірніх компаній окремі державні підприємства з видобутку, постачання (купівлі-продажу) та транспортування природного газу, немає. Про це у своїй статті для ZN.UA пише адвокат, колишній представник НАК «Нафтогаз України» у суді у справі Юлії Тимошенко Ігор Кость.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі