Мобільний оператор Вeeline припиняє своє існування

Поділитися
Активи російського ВАТ "Вимпелком" в Україні - ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ Вeeline) і ТОВ "Голден Телеком" будуть працювати в Україні під єдиним брендом ЗАТ "Київстар GSM".

Активи російського ВАТ "Вимпелком" в Україні - ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ Вeeline) і ТОВ "Голден Телеком" будуть працювати в Україні під єдиним брендом ЗАТ "Київстар GSM".

Про це повідомив керівник українського підрозділу "Vimpelcom Ltd" і президент "Київстару" Ігор Литовченко на прес-конференції в Києві у четвер, 21 жовтня.

«Нова об'єднана компанія буде працювати під брендами "Київстар", djuice і "Київстар бізнес", - сказав він. За словами Литовченка, бренд Вeeline буде виведений з українського ринку в 2011 році.

"Вже з сьогоднішнього дня ми запускаємо послугу національного роумінгу для абонентів Вeeline, виводимо тарифні плани, вигідні для абонентів обох мереж", - додав президент "Київстару".

Vimpelcom Ltd. створена у квітні 2010 року і володіє 100% "Вимпелкому" і українських мобільних операторів "Київстар" і УРС. Основними акціонерами Vimpelcom є "Альфа-груп" і Telenor - 44,7% і 36% відповідно. ADR Vimpelcom торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі. Штаб-квартира компанії, зареєстрованої на Бермудських островах, знаходиться в Амстердамі.

Антимонопольний комітет України (АМКУ) після піврічного повторного розгляду залишив без змін своє рішення про об'єднання активів компаній «Telenor ASA» і «Altimo Holdings & Investments Ltd» у новому операторі мобільного зв'язку - компанії «VimpelCom Ltd», яке фактично спричинить об'єднання часток в ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем» і ЗАТ «УРС» (ТМ Beeline) в Україні.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі