Москва припиняє фінансування ЧФ у Севастополі

Поділитися
© facebook.com/andriy.parubiy
В рамках оптимізації витрат, мерія Москви припиняє фінансування Чорноморського флоту Росії.

У мерії повідомили, що «витрати йшли за кривою схемою», а коштів для потреб моряків достатньо і у Міноборони. На думку експертів, програма - політичний актив не тільки Юрія Лужкова, а й Сергія Собяніна і його скасування не зустріне розуміння у прем'єра Володимира Путіна, пише Коммерсант.

Поправки до столичного бюджету на 2011 рік, розглянуті на засіданні Мосміськдуми, передбачають, збільшення асигнувань на придбання техніки для потреб ЖКГ (на 11 мільярдів рублів) і на охорону здоров'я (на 9,7 мільярда рублів). Разом з тим, законопроектом скорочуються витрати на статті, успадковані ще від Юрія Лужкова.

Зокрема, було запропоновано анулювати фінансування програми шефства Москви над військово-морським флотом РФ на 2010-2012 роки. Виконавець програми, фонд Москва-Севастополь, позбувся всіх
70,6 млн руб., раніше виділених у бюджеті на 2011 рік. Поправки були прийняті відразу у трьох читаннях «без дебатів», як того і просила глава департаменту фінансів Москви Віра Чистова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі