МТС запровадив мораторій на зміну тарифів на час розслідування Антимонопольного комітету

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
В "МТС Україна" відзначили, що за останні сім років тарифи на мобільний зв'язок знизилися у сім разів і залишаються найнижчими в СНД і Європі.

"МТС Україна" вирішила тимчасово не вносити зміни у тарифну політику до закінчення розслідування Антимонопольним комітетом України (АМКУ) тарифної політики "МТС Україна" і "Київстар".

"Оскільки АМКУ висловив бажання розібратися у ситуації з тарифами, ми вводимо тимчасовий мораторій на зміни, щоб створити умови для детального аналізу ситуації і прийняття зваженого рішення комітетом", - відзначили у компанії.

При цьому оператор підкреслює, що зміни тарифів є звичайним процесом управління бізнесом, який може призводити як до підвищення цін на окремі послуги, так і до їхнього зниження.

- Антимонопольний комітет порекомендував мобільним операторам знизити тарифи

"Адже профіль споживання абонентів постійно змінюється: якісь послуги стають більш затребуваними, якісь йдуть на другий план, змінюється їхня собівартість. Відповідно, коригуються обсяги послуг, їх набір і ціни - як у бік підвищення, так і зниження", - сказали в компанії.

В "МТС Україна" також додали, що за останні сім років тарифи на мобільний зв'язок знизилися у сім разів і залишаються найнижчими у СНД і Європі.

Як повідомлялося, 14 червня АМКУ рекомендував двом найбільшим операторам мобільного зв'язку України - "Київстар" і "МТС-України" - у 15-денний термін привести тарифи до економічно обґрунтованих. За даними низки ЗМІ, в разі не зниження тарифів операторам може загрожувати штраф в розмірі 10% від річного обороту за минулий рік. !zn

Читайте також:

МТС придумала, як заробити на кожній СМС ще про 3 коп

В Україні скасовано плату за з'єднання у мобільному зв'язку

У користувачів «Укртелекому» виникли проблеми з інтернетом

У ПР запропонували підняти ціни на мобільний зв'язок на 7%

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі