МВС накупило іномарок на 14 млн грн

Поділитися
© dealerrevs.com
Міністерство внутрішніх справ (МВС) України в ході тендерних торгів придбало 45 іномарок на загальну суму понад 14 млн грн з державного бюджету.

Міністерство внутрішніх справ (МВС) України в ході тендерних торгів придбало 45 іномарок на загальну суму понад 14 млн грн.

Згідно з інформацією у «Віснику державних закупівель», ТОВ «ВіДі Юникомерс» поставить 26 мікроавтобусів Ford Transit на суму 8,835 млн грн. Ще передбачені постачання 4 штабних Ford Transit спеціалізованого призначення для управління спеціальними операціями з системою відеоконтролю за 2,399 млн грн.

У свою чергу ТОВ «ВіДі Автострада» надасть п'ятнадцять Toyota Corolla 1.6L 6MT, з них п'ять автомобілів для ДАІ на 2,911 млн грн.

Кінцевий термін підписання договорів призначено 21 листопада 2012 року. Автомобілі очікуються в період з листопада по грудень поточного року. Закупівля проводиться за рахунок державного бюджету.

Як повідомлялося, раніше МВС обрало ТОВ «Харківська автомобільна торгова компанія» для постачання 54 позашляховиків Ssang Yong Rexton на загальну суму 14 млн.29 тис.200 грн. Також у кінці вересня був проведений тендер на купівлю 4 реанімомобілей на загальну суму 4,2 млн грн. !zn

Читайте також:

СБУ і Нацбанку накупили іномарок майже на 5 млн грн

Податківці накупили квартир у Києві на 20 млн грн

На санаторій для чиновників Арбузова виділили ще 23 млн: забули добудувати джакузі і каміни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі