На добудову Подільського мосту в Києві не вистачає півтора мільярда

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Азаров сказав: «Будуйте», але уряд не встигає з фінансуванням. Коли добудують - невідомо, «у прем'єра плани пов'язані з цілою країною».

На добудову Подільського мостового переходу в Києві необхідно 1,5 млрд грн. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Михайло Кучук в інтерв'ю «РБК-Україна».

«Подільський мостовий перехід - це, на жаль, відсутність фінансів. Прем'єр (Микола Азаров) сказав: «Будуйте». Ми намагаємося будувати, але уряд не встигає з фінансуванням ... У прем'єра плани пов'язані з цілою країною, і він знає, де взяти ці 1,5 млрд грн на добудову Подільського мостового переходу. Я не знаю, тому я не можу сказати, коли ми його добудуємо», - зазначив Кучук.

За словами чиновника, будівництво Подільського мостового переходу супроводжується також низкою супутніх будівельних проектів.

«У жовтні будемо піднімати дві останніх арки на мостовий перехід, зараз ведемо роботи в бік Подолу ... Але ми повинні з'їхати з мосту, а щоб з'їхати з цього мосту, потрібно побудувати першу станцію метро на Троєщину, вона називається «Райдужна». Щоб її побудувати з урахуванням того, що метро піде на вул. Маяковського, а не на вул. Бальзака, потрібно її перепроектувати. І ми зараз цим займаємося», - пояснив Кучук. !zn

Читайте також:

Будувати першу станцію метро на Троєщину розпочнуть вже у вересні

Консультувати будівництво метро на Троєщину в Києві буде російська компанія

Плавучий кран, що впав у Дніпро, відремонтують за три місяці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі