Податкова стабільно перевиконує плани – цього разу на 1,5%

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, частини чистого прибутку державних підприємств, рентної плати за природний газ.

Державна податкова служба України (ДПСУ) за січень-квітень 2012 року перерахувала до загального фонду державного бюджету 60,8 млрд грн.

Як зазначають у прес-службі відомства, це майже на 8% більше ніж за відповідний період минулого року. Розпис Міністерства фінансів України зі збору платежів до загального фонду державного бюджету виконано на 101,5%.

Нагадаємо, минулого разу податкова відзвітовувала про 1,4%-ве перевиконання плану.

До зведеного бюджету України сплачено 88,9 млрд грн. До державного бюджету надійшло майже 63,2 млрд грн, місцевих – 25,7 млрд грн.

На рахунки платників податків відшкодовано 15,1 млрд грн податку на додану вартість (ПДВ), бюджетний ресурс використано у повному обсязі.

У квітні 2012 року до зведеного бюджету України сплачено 20,6 млрд грн платежів, що контролюються податковими органами, з них до державного бюджету – 13,8 млрд грн, місцевих бюджетів – майже 7 млрд грн.

У повному обсязі виконано завдання з податку на прибуток, частини чистого прибутку державних підприємств, рентної плати за природний газ, що видобувається в Україні, рентних платежів за транзитне транспортування територією України природного газу та аміаку, платежів за користування надрами тощо.

Як повідомлялося, так само і Державна митна служба України котрий місяць підряд демонструє стабільне перевищення планових показників збору коштів до бюджету напередодні парламентских виборів. !zn

Читайте також:

Україну чекає тотальне підвищення податків заради соцініціатив Януковича

Митниця справно виконує наказ Януковича збільшити надходження до бюджету

Підприємці протестують проти підвищення митних зборів: доводиться працювати в збиток або закриватися

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі