Податкова збільшила відшкодування ПДВ на 10,4%

Поділитися
© ZN.UA
З початку року податкова відшкодувала бізнесу 35,2 млрд грн, у тому числі більше половини цієї суми - "автоматом". При цьому заборгованості по поточних виплатах сьогодні немає, а за попередні періоди вона продовжує впевнено скорочуватися.

Державна податкова служба (ДПС) за січень-вересень поточного року збільшила відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) на 10,4% - до 35,2 млрд грн.
Як повідомив глава ДПС України Олександр Клименко, більше 50% зазначеної суми, або 18,6 млрд грн, було відшкодовано платникам податків в автоматичному режимі.
"Заборгованості по поточних виплатах сьогодні у нас немає", - сказав він.
Клименко також зазначив, що податковою вдалося скоротити заборгованість з відшкодування ПДВ за попереднім періодам на 3,1 млрд грн. Разом з тим, він не уточнив, яка загальна сума заборгованості за даним відшкодуванню.
Нагадаємо, що одним із зобов'язань України перед МВФ є обіцянка довести відшкодування ПДВ "автоматом" мінімум до 70% від усього обсягу. ! zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі