ДПС вижала всі соки з вітчизняних підприємств: сплата податків зросла майже вдвічі

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У січні-серпні 2011 року по платежах, які контролюються органами ДПС України, до Державного бюджету надійшло 127,2 млрд грн. Це в 1,5 рази (44,3 млрд грн) перевищує фактичний показник за відповідний період минулого року.

Про це повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко.

Так, за даними ДПС, за 8 місяців поточного року підприємствами оптової і роздрібної торгівлі до Державного бюджету сплачено податків в 1,8 рази більше, ніж минулого року - бюджет додатково отримав 8,6 млрд грн.

Зростання фіксується і в ряді інших галузей економіки.

«Наприклад, подібний показник зростання спостерігається і в добувній промисловості. Цими підприємствами сплачено до бюджету 20,4 млрд грн, або на 8,7 млрд грн більше минулого року», - зазначив податківець.

Також, за його словами, в 1,5 рази зросли надходження від виробництва електроенергії, газу та води (додатково отримано 3,4 млрд грн).

Будівельники збільшили сплату податків в 1,6 рази, або на 1,3 млрд грн, а підприємства обробної промисловості – в 1,3 рази, додатково отримано 8,2 млрд грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі