Німці втрачають довіру до банків на тлі кризи у єврозоні

Поділитися
© MarcelGermain, flickr.com
Криза в єврозоні, мільйонні бонуси топ-менеджерам і недостатній рівень сервісу. Німецькі банки все більше втрачають довіру населення - такі результати опитування, проведеного компанією Ernst&Young.

Згідно з даними опитування консалтингової компанії Ernst&Young, 58% клієнтів німецьких банків повідомили, що їх рівень довіри до банків за останні 12 місяців знизився.
Керівник проекту Ульріх Трінкхуас пояснив цю тенденцію побоюваннями, що боргова криза в єврозоні пошириться і на німецьку економіку і, зокрема, на банківський сектор. «Довіра клієнтів до банківської системи продовжує падати», - зазначив він.
Ще однією важливою причиною втрати довіри до банків учасники опитування назвали невиправдані в умовах кризи мільйонні бонуси топ-менеджерам банків. Крім того, вплив на довіру роблять макроекономічні причини і недостатній рівень сервісу.
В інших країнах єврозони, сильніше зачеплених кризою, як, наприклад, Греції, Іспанії чи Італії, втрата довіри до банків проявляється ще сильніше. Однак той факт, що і в Німеччині багато клієнтів турбуються про збереження своїх зберігаються в банках заощаджень, Ульріх Трінкхаус назвав «примітним». За його словами, клієнти побоюються не тільки втрати заощаджень, але того, що банки з тих чи інших причин не гарантують їм "кращої пропозиції і кращого сервісу». !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі