Нові власники "Укртелекому" вирішили звільнити багаторічного голову правління

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Компанія EPIC (Австрія), що володіє 92,79% акцій ПАТ "Укртелеком", прийняла рішення про звільнення Георгія Дзекона з посади голови правління ПАО. Разом з тим, управлінець залишиться в компанії - йому запропоновано посаду члена наглядової ради.

"Для успішної реалізації нового етапу розвитку компанії Пітер Голдшайдер запропонував голові правління Георгію Дзекону стати членом наглядової ради і повністю сконцентруватися на виконанні виключно стратегічних завдань", - повідомляється у прес-релізі "Укртелекому".

У даний час розпочато підбір кандидатів на посаду голови правління.

Окрім того, як повідомляє прес-служба, посаду заступника голови правління з технічних питань було запропоновано Леоніду Нетудихаті.

У повідомленні оператора також наголошується, що EPIC вважає основним завданням у стратегії розвитку "Укртелекому" вихід на публічне розміщення акцій (IPO) протягом двох-трьох років.

Як повідомлялося раніше, Фонд держмайна України за підсумками оголошеного восени 2010 року конкурсу продав 92,79% акцій "Укртелекому" українській "дочці" австрійської компанії EPIC - ТОВ "ЕСУ" - за 10 млрд 575,1 млн грн. Угоду закрито у травні 2011 року.

Новий власник заявив про наміри продати підрозділ, що займається наданням послуг мобільного зв'язку під маркою Utel.

На 1 листопада призначено проведення позачергових зборів акціонерів "Укртелекому".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі