Онлайн-продажі у «кіберпонеділок» у США оновили рекорд

Поділитися
© gulfnews.com
Онлайн-продажі у США у «кіберпонеділок» досягли рекорду здебільшого за рахунок універмагів і магазинів, що продають товари для дому.

Продажі через інтернет у понеділок після «чорної п'ятниці», що дає старт сезону розпродажів у США між Днем подяки і Різдвом, зросли на 22% у порівнянні з минулим роком до 1,251 млрд дол, повідомляє дослідницька фірма comScore Inc.

За даними IBM Benchmark, підрозділу International Business Machines Corp, продажі універмагів в цьому році підскочили на 60%, у той час як продажі товарів для дому у річному вираженні зросли на 68%.

«Кіберпонеділок» - це день, коли американці повертаються на роботу після Дня подяки і починають замовляти подарунки на Різдво та інші товари через інтернет.

У 2010 році онлайн-продажі у «кіберпонеділок» склали в цілому 1 млрд, досягнувши найвищої за всю історію інтернет-комерції позначки. Очікувалося, що в 2011 році цей результат буде з легкістю побито за рахунок збільшення числа людей, що здійснюють покупки через свої мобільні пристрої.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі