Опозиція звинуватила сім'ю Януковича в бажанні розжитися за рахунок 15%-го податку на продаж валюти

Поділитися
Вся банківська система України контролюється людьми, близькими до «сім'ї Януковича», тому 15%-й податок з продажу валюти для громадян вигідний саме президенту, стверджують в опозиції.

Парламентська опозиція не голосуватиме за законопроект регіоналів про введення 15%-го податку з продажу валюти, який парламентська більшість має намір розглянути вже сьогодні.

«Ми категорично проти введення 15%-го податку на продаж валюти», - сказав глава Ради Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк з парламентської трибуни.

При цьому він зазначив, що цей податок торкнеться простих громадян, а власники «72 млрд доларів його платити не будуть».

Окрім того, Яценюк знову нагадав про те, що уряд не бажає звітувати про ситуацію в країні, і озвучив дані статистики про падіння промислового виробництва, заробітної плати і зниження золотовалютних резервів.

Яценюк розкритикував намір влади ввести податок, припустивши, що при дефіциті продовольства влада введе податок на продукти.

«Такого маразму не очікували не тільки ваші супротивники, але і прихильники», - заявив, коментуючи податок з продажу валюти, віце-спікер парламенту Микола Томенко.

При цьому він заявив, що вся банківська система контролюється людьми, близькими до «сім'ї Януковича», тому це буде податок для «сім'ї». !zn

Читайте також:

Регіонал запропонував Раді ввести 15%-й збір з продажу готівкової валюти

НБУ розпорядився конвертувати 50% валютної виручки експортерів у гривню

НБУ ввів обов’язковий продаж валютної виручки експортерами

НБУ зобов'язав продавати валютні надходження громадян з-за кордону на суму понад 150 тис. грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі