Опозиція планує скасувати Податковий кодекс і залишити всього 7 податків

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На противагу нинішній влади, яка "знищує підприємців як клас", Об'єднана опозиція заявляє, що має "чітку програму" розвитку малого та середнього бізнесу.

Замість чинного Податкового кодексу опозиція прийме Кодекс економічного зростання, який буде стимулювати розвиток малого і середнього бізнесу в Україні

Про це в Полтаві під час зустрічі з підприємцями заявив заступник керівника Центрального штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Андрій Пишний.

За словами Пишного, опозиція вважає за необхідне скасувати Податковий кодекс.

"Не просто змінити - тому що протягом року в нього вже 12 разів вносилися зміни. Його потрібно повністю скасувати. І замість цього документа прийняти кодекс економічного зростання, який з 135 платежів залишить всього 7 податків", - сказав Пишний.

Янукович схвалив збір податків "авансом"

Він зазначив, що таким шляхом пішла Грузія, уякій замість 22 податкових платежів наразі залишилося лише 6. Однак у результаті цієї реформи доходи державного бюджету зросли в 5 разів, а промислове виробництво - у 2,5 рази.

За його словами, на противагу нинішній владі, яка знищує підприємців як клас, Об'єднана опозиція має чітку програму розвитку малого та середнього бізнесу.

"Ми хочемо побудувати країну, в якій понад 50% валової продукції буде вироблятися малим і середнім бізнесом. В якій малий і середній бізнес буде головним роботодавцем, - сказав А.Пишний, зазначивши, що в країнах Євросоюзу майже 70% роботодавців є представниками саме малого та середнього бізнесу. У той час як в Україні за останні два роки кількість підприємців скоротилися більш ніж на третину. Оскільки влада замість стимулювання підприємницької ініціативи займається здирництвом. Тільки за сплату різноманітних послуг з кишень підприємців за рік витягли понад 17 мільярдів гривень". !zn

Читайте також:

У Податковій забрали частину повноважень і віддали Мінфіну

Збитковим підприємствам перекрили відшкодування ПДВ «автоматом»

Рада узаконила збір податків авансом з підприємств з доходом від 10 мільйонів

Єдиний податок дозволили платити підприємцям з доходом 20 млн грн

Податкове навантаження зросла в Україні до рекордного за 20 років рівня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі