По монополії Коломойського на ринку авіаперевезень готують «істотний удар»

Поділитися
© luxkharkov.com.ua
«Істотного удару» по монополії Коломойського на ринку авіаперевезень завдадуть вже восени. В уряді поки не розкривають карти.

Міністр інфраструктури Борис Колесніков в інтерв'ю радіостанції «Ехо Москви» заявив, що високі ціни і низька якість обслуговування в українських авіакомпаніях викликані надмірною монополізацією ринку.

«Немає достатньої конкуренції, немає ... 65% ринку монополізовано ще в попередні роки однією групою. Тому немає справжньої конкуренції. Я думаю, не пізніше вересня цей монополіст відчує конкуренцію. Я не хочу розкривати всі карти, але удар буде дуже суттєвий, і на користь пасажирів», - сказав він.
При цьому він відзначив украй низьку якість обслуговування. «Літаки такої компанії, як «Аеросвіт», примудряються спізнюватися на добу. Особливо в магістральних польотах», - сказав він.
Нагадаємо, що авіакомпанії «Аеросвіт», «Дніпроавіа» і «Донбасаеро» контролюються відомим бізнесменом Ігорем Коломойським. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі