Попов - потерпілим від "Еліта-Центр": Обіцяного три роки чекають

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Через три роки всі постраждалі від махінацій «Еліта-Центр» отримають нове житло. Про це у понеділок, 7 лютого, заявив голова КМДА Олександр Попов.

«За моїми підрахунками, приблизно 1 млрд гривень треба знайти місту для того, щоб забезпечити 1 100 осіб, яких ошукано в цьому проекті. У нас програма прийнята, ми це робимо, будівництво йде, через три роки ми плануємо віддати відповідну кількість житла», - сказав Попов.

За його словами, на сьогоднішній день у київської влади немає претензій до виконавця даного замовлення (компанія «Київміськбуд», - ред.), оскільки «вони будують так, як ми домовилися».

«Із громадськими організаціями, які представляють цей рух захисту постраждалих, ми провели декілька спільних нарад і теж визначили, що вони дають нам свої пропозиції щодо розподілу. І ми даємо термін, коли ми вводимо будинок (в експлуатацію), а вони дають (список), кого ми туди поселяємо. Там свої підходи у них і ми принципово не хотіли б мати стосунку до того, кого в яку чергу там ставити. Люди, мені здається, повинні самі розібратися і самі визначитися. Що стосується «Еліти-Центр», у нас точно немає ніяких проблем», - сказав Попов.

Також він повідомив, що згідно з планами КМДА, до кінця 2011 року у Києві будуть здані в експлуатацію близько 15 дитячих садків і шкіл.

«У нас сьогодні є можливість утричі мінімум збільшити здачу об'єктів соцкультпобуту. Якщо ми з вами разом ваші і наші гроші, а також засоби Кабінету міністрів об'єднаємо, ми це обов'язково зробимо. 15-16 дитячих садків і шкіл ми можемо здати в цьому році...Давайте це зробимо, це ж робочі місця...Внесемо зміни до бюджету і давайте забезпечимо в цьому році саме такий результат», - підкреслив Попов, звертаючись до присутніх на сьогоднішньому засіданні колегії КМДА голів райадміністрацій.

Також він дорікнув деяким присутнім головам райадміністрацій за намір нераціонально використовувати залишки минулорічних коштів. «Ну, райони не буду називати, але, ну навіщо робити ремонт і реконструкцію офісних об'єктів, навіть якщо це потрібно, якщо ми можемо здати (в експлуатацію) дитячий будинок, або школу?» - запитав голова КМДА.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі