Поставки ячменю в Саудівську Аравію будуть давати Україні $1,5 млрд щороку

Поділитися
© ukrcommerce.com
Саудівська Аравія і Україна в червні планують укласти форвардний контракт на закупівлю 4 млн тонн ячменю. У результаті Україна зможе отримати близько $1,5 млрд за рік.

Саудівська Аравія і України в червні планують укласти форвардний контракт на закупівлю 4 млн тонн ячменю. Про це заявив Міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк.

«На початку червня поточного року Україну відвідають представники аграрного сектору Саудівської Аравії, аби розпочати співпрацю. Так, буде укладено угоду щодо форвардних закупівель, перший контракт яких передбачає 4 мільйони тонн ячменю. В цілому за рік така співпраця дозволить залучити близько 1,5 мільярда доларів на розвиток аграрного сектору нашої держави», - зазначив Присяжнюк, якого процитувала прес-служба міністерства.

У ході переговорів з представниками Саудівської Аравії були узгоджені плани щодо підписання угод, зокрема в галузі сільського господарства, тваринництва і рибальства, а також щодо постачання окремих видів сільськогосподарської продукції.

Сторони домовилися провести чергове засідання Міжурядової українсько-саудівської комісії з торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва в IV кварталі 2012 року. !zn

Читайте також:

МінАП пропонує відмінити мінімальні ціни на цукор

Присяжнюк вважає безпідставними чутки про його відставку

Присяжнюк може повторити долю Злочевського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі