Постачальник підтвердив ціну малини для держчиновників - 670 грн/кг (відео)

Поділитися
Для столових в адміністрації президента дійсно купували малину за 670 грн/кг - це підтвердив постачальник. Між тим директор держпідприємства, що закупило ягоди, продовжує все заперечувати і погрожує журналістам судом.

Директор ТОВ «Хімконтракт» Андрій Панченко підтвердив, що його підприємство продало Державному управлінню справами продукти саме за тими цінами, які опубліковано в «Віснику державних закупівель». Про це він сказав у програмі Tender News телеканалу ТВі, повідомляють «Наші гроші».

Пояснюючи ціну малини (672 грн за кг), він повідомив, що українські аграрії не можуть запропонувати якісну ягоду, тому «Хімконтракт» повинна закуповувати її за кордоном. «Тому що це імпортна малина... На жаль, ми не навчилися створювати ті умови, щоб вона росла в ідеальному стані», - сказав він.

- Для їдалень Януковича купили малину по 670 грн і черешню по 200

Тим часом директор ДП «Гарант-сервіс» Держуправління справами Тетяна Козіянчук продовжує стверджувати, що ціни, які оприлюднено в «Віснику державних закупівель» і в ЗМІ, не відповідають дійсності.

«Хто дав таку інформацію? Звідки ви це взяли. Знайдіть у мене такий документ, що я таке робила. Це взагалі така плітка, таке неподобство. Треба в суд подавати на вас усіх. Та не було цього, даю вам слово, що це брехня, що це було 5 кг в упаковці», - сказала вона журналістам Tender News.

Нагадаємо, що 31 травня Державне підприємство Державного управління справами з обслуговування офіційних заходів "Гарант-сервіс» уклало низку угод з ТОВ «Хімконтракт» та ДП «Чайка» на придбання фруктів, ягід і овочів на загальну суму 2,6 млн грн.

При цьому імпортну черешню купили за 204 грн/кг, імпортну суницю за 312 грн. Найдорожчою в переліку продукції, що замовляється виявилася імпортна малина за 672 грн/кг.

Читай також:

Богатирьова купила в свого сина ліків на 11 млн грн

Табачник продовжує друкувати підручники для першокласників по 500 грн за екземпляр

За другу «вишку Бойка» Україна переплатила $180 млн

ДУСя спростувала офіційну інформацію з «Вісника держзакупівель» - малину по 670 грн за кілограм вони не купували

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі