Путін розраховує на бездефіцитний бюджет РФ у 2012 році

Поділитися
Як заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін, він очікує, що позитивна динаміка в економіці РФ дозволить вийти на бездефіцитний бюджет вже в цьому році.

Про це він повідомив на засіданні комісії з бюджетного проектування у понеділок, 12 вересня.

При цьому він нагадав, що в 2011 році уряд планував «деякий дефіцит» бюджету, а саме 3,7-3,6%, проте вже зараз країна «виходить на бездефіцитний бюджет». «Розраховуємо, що за підсумками 2011 року витратна і дохідна частини федерального бюджету будуть на рівні 11 трлн рублів», - повідомив прем'єр, слова якого цитує прес-служба уряду РФ.

В.Путін також заявив, що за прогнозами, російська економіка до початку 2012 року «повністю подолає наслідки кризового спаду і продовжить своє зростання, формуючи стійкі надходження до державної скарбниці».

«Оцінки щодо наступного року носять попередній характер. Розраховую, що позитивна макроекономічна динаміка надалі дозволить їх скорегувати в позитивну сторону, тим самим лінія на бездефіцитність бюджету буде продовжена», - сказав В.Путін.

За словами голови уряду, держбюджет-2012 визначено як «бюджет розвитку». Серед пріоритетів державних витрат на найближчі роки значаться проведення перспективних наукових досліджень і впровадження інновацій, інфраструктурна підтримка економічного зростання та сприяння малому та середньому бізнесу, інвестиції в розвиток, виконання всіх соціальних зобов'язань держави перед громадянами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі