Ремонт дороги до Межигір'я Януковича коштуватиме бюджету 13 млн грн

Поділитися
© uzkh.lg.ua
Ремонт відрізка дороги до резиденції президента протяжністю 5,312 км, обійдеться бюджету в 12,74 млн гривень. Завершити його планують до кінця 2013 року.

Служба автомобільних доріг у Київській області уклала угоду з ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління № 50» на поточний середній ремонт автомобільної дороги О100803 Димер - Богдани.

Про це повідомляє «Вісник державних закупівель». Вартість угоди склала 12,74 млн гривень.

Ремонтувати будуть відрізок протяжністю 5,312 км, на ділянці 27 +900 - км 33 +212. Ремонт фінансується з держбюджету, завершити повинні до кінця 2013 року.

Нагадаємо, дорога Димер - Богдани веде до Дніпровсько-Тетерівського заповідника, де знаходиться мисливська резиденція Віктора Януковича, відома як «Сухолуччя».

Відрізок дороги, який потребує ремонту, закінчується саме в тій точці, де розашована будівля ТОВ "Дім Лісника", в якій знаходиться президентська резиденція.

Цього літа Київська облрада віддала 30 тисяч гектарів Дніпровсько-Тетерівського заповідника в оренду на 49 років товариству мисливців і рибалок «Кедр».

З урахуванням цієї закупівлі на ремонт доріг від Києва до резиденції і доріг в самому лісгоспі вже витратили 116 млн гривень.

Контрольним пакетом акцій ПрАТ «Броварське шляхово-будівельне управління № 50» володіє громадянин Росії, ім'я якого SMIDA не розкриває. !zn

Читайте також:

Мисливські угіддя біля «Межигір'я» віддали в оренду Януковичу майже на 50 років

Журналісти презентували Януковичу «Карту корупції» з його будинком в «Межигір'ї» і вертолітним майданчиком

Вартість ділянки Януковича в «Межигір'ї» - конфіденційна інформація

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі