Рінат Ахметов вирішив об'єднати «Донгорбанк» і ПУМБ

Поділитися
© www.pinkproductions.cz
Наглядові ради «Першого Українського Міжнародного Банку» і «Донгорбанку» рекомендували акціонерам банків об'єднати ці фінансові установи шляхом приєднання «Донгорбанку» до ПУМБ. Про це 21 вересня повідомила прес-служба СКМ.

Наглядові ради «Першого Українського Міжнародного Банку» і «Донгорбанку» рекомендували акціонерам банків об'єднати ці фінансові установи шляхом приєднання «Донгорбанку» до ПУМБ. Про це 21 вересня повідомила прес-служба СКМ. Рішення про злиття двох банків, що входять до групи СКМ, набуде чинності після його затвердження акціонерами банків на їх загальних зборах. «Основна мета спільної роботи - підвищення ефективності та конкурентоспроможності банківського бізнесу групи, яке буде забезпечено за рахунок збільшення масштабів діяльності і зміцнення регіональних позицій банків», - йдеться в повідомленні компанії. За словами директора з розвитку бізнесу СКМ, голови Наглядових рад ПУМБ і «Донгорбанку» Іллі Архипова, об'єднання банків групи СКМ передувала ретельна підготовка. «Об'єднання ПУМБ і "Донгорбанку" - запланований крок у рамках стратегії розвитку банківського бізнесу СКМ, до якого ми йшли досить довго. Зараз найбільш оптимальний час для інтеграції: банки повністю готові до неї, і ситуація на ринку фінансових послуг України зараз стабілізувалася. Тому я впевнений, що об'єднання пройде гладко. Ми завжди залишаємося вірними нашому основному принципу - неухильному виконанню всіх зобов'язань перед нашими співробітниками, партнерами і кредиторами», - зазначив Архипов. У рамках об'єднання банків передбачається оптимізація управлінської структури, уніфікація ряду послуг і тарифів і спільна розробка нових продуктів і програм обслуговування клієнтів. Довідка До Групи СКМ входять компанії Метінвест Холдинг, ДПЕК, телекомунікаційна група Vega, Сьогодні Мультимедіа, ТРК Україна, ЕСТА Холдинг, Український Рітейл та інші. 100% акцій ЗАТ «СКМ» належать Рінату Ахметову. ПУМБ входить до групи найбільших банків України, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій та 125 відділень. Донгорбанк - сучасний, відкритий, динамічно зростаючий банк регіонального масштабу. Банк працює з 1995 року і надає повний спектр банківських послуг приватним та корпоративним клієнтам. Основним акціонером Банку є ТОВ «СКМ Фінанс» (володіє 99,99% акцій). Регіональна мережа Банку нараховує 54 відділення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі