Росія запустить другу нитку "Північного потоку" 8 жовтня

Поділитися
Перша нитка "Північного потоку" була запущена 8 листопада 2011. У середині 2012 року вона була виведена на повну потужність. Запуск другої призначено на 8 жовтня 2012 року.

Друга нитка "Північного потоку" буде запущена 8 жовтня 2012, повідомив журналістам на прес-конференції президент РФ Володимир Путін, уточнивши відповідну інформацію у прес-центрі глави "Газпрому" Олексія Міллера.

Як повідомлялося, перша нитка "Північного потоку" була запущена 8 листопада 2011. У середині 2012 року вона була виведена на повну потужність.

"Нам би хотілося, щоб всі питання, які залишаються неясними для наших партнерів у Еворкомісії, якнайшвидше були роз'яснені, і ми б могли спокійно працювати. Сподіваюся, так воно і буде, маючи на увазі, що ми реалізуємо такі інфраструктурні проекти, як "Північний потік" і "Південний потік", - сказав президент РФ.

"Зрозуміло, нам потрібно зробити все, щоб у нас жодних проблем не виникало з нашими європейськими партнерами. І ми будемо до цього прагнути в ході переговорного процесу", - запевнив він.

- «Північний потік", "Південний потік" та інші подвиги «Газпрому»

"Зрозуміло, будемо досліджувати можливість збуту нашої продукції на інших ринках. "Будучи у Владивостоці, з багатьма європейськими. . . азійськими, - обмовився Путін, - лідерами говорив щодо цього. Росію там чекають".

Тим часом, за останньою інформацією від джерел у «Газпромі», за сім місяців 2012 року в грошовому еквіваленті Україна вже втратила понад $290 млн від скорочення транзиту російського газу через свою територію. В цілому в поточному році Україна недоотримає $500 млн виручки через введення обхідного газопроводу, підрахували в російській компанії. !zn

Читайте також:

Путін особисто запустив газ у першу нитку «Північного потоку» (відео)

Москва пригрозила Києву третьою ниткою "Північного потоку"

Путін анонсував початок будівництва «Південного потоку» в кінці 2012 року

Оцінити вплив «Північного потоку» на Україну можна буде не раніше 2015 року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі