З 1 липня стаціонарний телефон подорожчав на 10%

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
З ініціативою підняти тарифи на 10%, виступив найбільший оператор фіксованого зв'язку «Укртелеком», приватизований у 2011 році. З 1 листопада очікується чергове збільшення абонплати.

З 1 липня набуло чинності рішення Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) про підвищення граничних тарифів на користування основним телефонним апаратом у містах для населення і бюджетних абонентів на 10%: без погодинної оплати - на 2,48 грн, з погодинною - на 2,24 грн.
У сільській місцевості тарифи для населення на цю послугу також будуть підвищені на 10%: без погодинної оплати - на 1,36 грн без ПДВ, з погодинною оплатою - на 1,18 грн без ПДВ.
Для небюджетних юросіб у містах вартість користування стаціонарним телефоном зросте на 5%, або на 1,86 грн без погодинної оплати і на 10%, або 3,22 грн - з погодинною оплатою.
Як повідомлялося, з ініціативою підняти тарифи на 10%, виступив найбільший оператор фіксованого зв'язку «Укртелеком», приватизований у 2011 році і який тоді ж добився першого збільшення тарифів.
З 1 листопада має бути нове підвищення тарифів, за попередніми даними - в сільській місцевості ще на 10%. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі