СКМ не виключає можливості придбання «Укртелекому»

Поділитися
СКМ не виключає можливості придбання «Укртелекому». Про це повідомив гендиректор компанії Олег Попов на прес-конференції в Донецьку.

СКМ не виключає можливості придбання «Укртелекому». Про це повідомив гендиректор компанії Олег Попов на прес-конференції в Донецьку. «Ми не виключаємо можливості участі у приватизації цього активу. Актив великий, дуже цікавий, наразі ми продовжуємо переговори з деякими партнерами з приводу участі у його приватизації», - зазначив він. Нагадаємо, ФДМУ оголосив конкурс з продажу 92,791% ВАТ «Укртелеком» 13 жовтня. Пакет пропонується за початковою ціною 10,5 мільярда гривень, що у 2,4 раза перевищує номінальну вартість. У разі купівлі «Укртелекому» інвестор повинен буде оплатити всі наявні кредити підприємства. Рябченко раніше заявляв, що пакет акцій компанії буде проданий за суму не менше 11 але не більше 12 мільярдів гривень. 9 листопада державний оператор зв'язку ВАТ «Укртелеком» оголосив про відкриття у Києві «інформаційної кімнати», де потенційні покупці можуть ознайомитися з даними про діяльність компанії. 10 листопада Рябченко заявив, що «Укртелекомом» зацікавилися вже три компанії. ВАТ «Укртелеком» у третьому кварталі 2010 року збільшило чистий збиток на 56,5% у порівнянні з аналогічним періодом 2009 року - до 110,63 мільйона гривень. Його чистий дохід за цей період знизився на 0,1% - до 1 мільярда 671,56 мільйона гривень.

За матеріалами: «Українська правда»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі