Зниження тарифів на електроенергію для «Привату» не має нічого спільного з економікою - експерт

Поділитися
© Новоклимов Дмитрий
Після виборів влада обіцяє дати підприємствам Ігоря Коломойського низькі тарифи на електроенергію. Це виключно політична угода, яка нічого не має спільного з економікою, вважає директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський.

Якщо робітники власника групи «Приват» Ігоря Коломойського не будуть два місяці вимагати від уряду зниження тарифів на електроенергію і не будуть висловлювати своє невдоволення на антиурядових мітингах, а також сам власник не звільнить раніше обіцяну частину трудового колективу Запорізького заводу феросплавів, то після виборів влада обіцяє дати підприємствам олігарха низькі тарифи.

Це виключно політична угода, яка нічого не має спільного з економікою, вважає директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський.

«Валерій Хорошковський, як представник влади, серйозно стурбований тим, щоб уникати соціальних конфліктів в регіонах. Тому він, швидше за все, домовився з паном Коломойським, щоб принаймні на два місяці - до виборів уникнути звільнень на Запорізькому заводі феросплавів. А натомість влада вже після виборів зможе надати пільги на електроенергію для заводу. Тут виключно політичний підтекст, який нічого не має спільного з економікою», - упевнений експерт.

Нагадаємо, раніше в Києві пройшла зустріч під керівництвом першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського, в якому взяли участь голова Запорізької обладміністрації Олександр Пеклушенко, представники п'яти заводів, у тому числі феросплавного, ЗАЛКу, ДСЗ, ЗТМК, Укрграфіт.

Головне питання засідання - виділення пільгового тарифу на електроенергію для підприємств, якого давно домагаються власники - група «Приват». !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі