Сорос вирішив повернути гроші інвесторам свого фонду

Поділитися
© ZN.UA
Мільярдер Джордж Сорос вирішив завершити кар'єру керівника хедж-фондом і повернути стороннім інвесторам вкладені в фонду кошти. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на свої джерела.

За даними інформагентства, надалі Д. Сорос має намір зосередитися на управлінні активами своєї сім'ї. До кінця поточного року Д. Сорос має намір повернути близько мільярда доларів стороннім інвесторам свого фонду. Загальний обсяг фонду становить 25,5 мільярда доларів.

У листі до інвесторів, підписаному синами Д. Сороса Джонатаном і Робертом, говориться, що директор з інвестицій фонду Кіт Андерсон, який працював у компанії з 2008 року, залишає фонд. Автори листа висловили подяку всім тим, хто вкладав гроші в фонд за останні 40 років.

У березні поточного року один з найвідоміших інвесторів США Карл Ікан також вирішив повернути кошти, вкладені інвесторами в його фонди. Таке рішення Ікан пояснив тим, що нестабільність на Близькому Сході може призвести до нової кризи, і сам він не хоче ризикувати чужими грошима.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі